Laatst toegevoegde foto-series

HomeDames archiefHDM D1 - HCKZ 14-10-2011

 

MVDL 20111014_5695

(uit hoofdklassehockey.nl) De hockeysters van HDM hebben vrijdagavond een belangrijke overwinning geboekt op Klein Zwitserland. Op eigen veld werden de bezoekers met 4-0 opzij gezet en daarmee pakten de blauw-wit gestreepten hun eerste drie punten van het seizoen.

Het was vooraf een spannende ontmoeting, want beide ploegen stonden voor het duel laatste en voorlaatste in de Hoofdklasse. Maar door de winst heeft de ploeg van coach Herman Kruis iets kunnen uitlopen op zijn stadsgenoot.

Male Aguilar opende na een kwartier de score voor de thuisploeg, waarna de Argentijnse drie minuten voor rust de marge uitbreidde met opnieuw een velddoelpunt.

Spaans international Rocío Ybarra maakte in de 44ste minuut de voorsprong nog comfortabeler door een rake strafcorner. Mascha Kimman (foto) maakte daar zes minuten later 4-0 van, waardoor de thuisploeg niet meer in te halen was en de drie punten veiliggesteld waren.

HDM heeft door de winst een klein sprongetje op de ranglijst gemaakt en is Pinoké en Rotterdam, die vrijdagavond beiden verloren, voorbij. De Hagenaren staan nu met vier punten op een negende plaats. KZ is na de stadsderby nog steeds puntloos en blijft daardoor onderaan de ranglijst bungelen.

 

 

Laatste foto's

Wie is er online

We hebben 36 gast(en) online.

Totaal 2020389 bezoekers

Wolk


Powered by Easytagcloud v2.1