Laatst toegevoegde foto-series

HomeDames archiefHGC D1 - Push 23-10-2011


MVDL 20111023_7311


De overgangsklasse begint dit jaar met 4 poules van 6 teams. Alleen de nummers 1 en 2 van iedere poule gaan daarna naar de promotiepoule. Daar wordt uiteindelijk gespeeld voor promotie naar de hoofdklasse. Er hing dus veel van deze wedstrijd af. Als Push zou winnen waren zij zeker van een plaats in de promotiepoule. Voor HGC zou winst betekenen dat zij zouden uitlopen op de nummer 3 van de poule, Tilburg.

De eerste helft ging HGC voortvarend van start, er werd hard gewerkt, maar de passes waren onnauwkeurig en Push had het betere spel. Dat bleek al in de 6e minuut toen Irene Olde Hengel voor de 0-1 op het scorebord zorgde. Ondanks de vele kansen van Push bleef het 0-1 tot de rust.

Na de break ging HGC beter van start en dit werd in de 9e minuut bekroond met een doelpunt van Dominique Fortuyn, 1-1. HGC ging ogenblikkelijk op jacht naar de 2-1, maar kreeg al in de 13e minuut weer een doelpunt tegen. Wederom was het Irene Olde Hengel die doel trof. Daarna leek HGC ontbrand en er kwam meer vaart in het spel, de passing was beter en er werd geïnspireerder gespeeld. Dat leidde tot vele kansen voor het doel van Push. Toch ging de bal er niet meer in en bleef het 1-2 voor Push. Gelet op het betere spel in de 2e helft was een punt op zijn plaats geweest. Nu is Push zeker van een plaats in de promotiepoule en dat werd uitbundig gevierd. HGC heeft nog twee wedstrijden te gaan tegen respectievelijk Groningen (uit) en Oss (thuis) om zich te plaatsen voor de promotiepoule.


 

Laatste foto's

Wie is er online

We hebben 18 gast(en) online.

Totaal 1937077 bezoekers

Wolk


Powered by Easytagcloud v2.1