Laatst toegevoegde foto-series

HomeKorfbal

 

MVDL 20111210_9930

KVS te sterk voor Unitas

Met de teleurstellende wedstrijd van afgelopen zaterdag nog vers in het geheugen moest de ploeg van Erik Snaphaan vandaag aantreden tegen Unitas. Op papier een makkelijke tegenstander, ze staan immers laatste in de poule. KVS staat vierde en heeft de punten hard nodig om niet kansloos te zijn voor de eerste 2 posities die uitzicht geven op de felbegeerde korfballeague.

In sporthal de Blinkerd ging KVS redelijk van start en bouwde gestaag aan een kleine voorsprong. Unitas was echter niet de makkelijke tegenstander die het op papier leek. Ze streden om elk punt. De ploeg uit Harderwijk was zeker niet kansloos, maar moest toestaan dat men met 3 punten verschil de rust inging. In het begin van de tweede helft nam Unitas het initiatief en was KVS de ploeg die toekeek. Net op tijd herstelde de ploeg zich en uiteindelijk stond er een stand van 19-15 op het scorebord toen scheids v/d Lucht het eindsignaal gaf.

KVS speelde vandaag onder haar kunnen, was een veel gehoorde mening van de supporters. Ze houdt echter aansluiting met de top. Toch zal coach Snaphaan niet tevreden zijn met de huidige vorm.

 

Laatste foto's

Wie is er online

We hebben 24 gast(en) online.

Totaal 1937080 bezoekers

Wolk


Powered by Easytagcloud v2.1