Laatst toegevoegde foto-series

HomeKorfbalExcelsior - KVS 14-1-2012

MVDL 20120114_4264

Wisselvallig KVS te sterk voor Excelsior

In een druk bezochte sporthal Buitenhof in Delft werd zatermiddag de wedstrijd Excelsior tegen KVS in het voordeel van KVS beslist. De eindstand was 17-21.

KVS ging flitsend van start. AL na een seconde of 20 stond het 0-1. Vlak daarna was het al 0-2 en de verwachting was dat KVS over Excelsior heen zou walsen. Dat gebeurde niet en dat kwam voornamelijk omdat KVS slordig speelde en Excelsior veel vechtlust toonde. Excelsior kwam dan ook terug, 2-2. KVS maakte er in no-time 2-4 van, waarna slordigheid en balverlies al gauw weer tot 4-4 leidde. Dit was het beeld de hele eerste helft, KVS op voorsprong en Excelsior die gelijk maakte. Excelsior kwam zelfs met 7-6 voor. Toch ging de ploeg van Eric Snaphaan de rust in met een 9-11 voorsprong.

Het leek erop of KVS zich in de tweede helft had hervonden. Het speelde geconcentreerder en bouwde gestaag aan een voorsprong. Die groeide uiteindelijk tot zeven punten. Maar wederom bleek KVS dit niveau niet te kunnen vastouden. Ze lieten Excelsior terug in de wedstrijd komen. Aangemoedigd door een schare trouwe fans, hadden ze echter niet het geluk aan hun zijde, waardoor ze niet tot scoren konden komen. Uiteindelijk stond de stand 17-21 op het scorebord en kon KVS opgelucht adem halen. Coach Snaphaan zal blij zijn met de uitslag, maar minder met het vertoonde spel.

 

Laatste foto's

Wie is er online

We hebben 44 gast(en) online.

Totaal 1938017 bezoekers

Wolk


Powered by Easytagcloud v2.1