Laatst toegevoegde foto-series

HomeVoetbalGDA - Papendrecht 29-1-2012

MVDL 29012012_5806

GDA houdt aansluiting middenmoot

GDA heeft zichzelf een goede dienst bewezen door thuis van Papendrecht te winnen. Op sportpark Madestein won de club uit Loosduinen met 2-1. Hierdoor houdt de club van trainer Carlos Roeleveld de aansluiting met de brede middenmoot van de 1e klasse B.

De eerste helft speelde zich vooral op het middenveld af. Er werden weinig kansen gecreeerd en de keepers van beide clubs waren vooral bezig om zichzelf warm te houden op deze eerste echt koude dag. De ruststand was 0-0. Een volkomen terechte stand.

Bij het begin van de tweede helft was het vooral Papendrecht dat zeer aanvallend startte. Dit werd in de 50ste minuut beloond met een 0-1 voorsprong. Het leek of GDA was wakker geschud en ook zij gingen vol in de aanval, waardoor er een leuk duel ontstond. Al in de 59ste minuut werd de aanvalsgolf van GDA beloond met een doelpunt van Robert v/d Zwan, 1-1. GDA bleef drukken en dat resulteerde in nog een treffer. In de 70ste minuut scoorde Jeffrey Rutten na een een geweldige voorzet, 2-1. Papendrecht vocht voor wat ze waard was, maar slaagde er niet meer in om de gelijkmaker te maken.

Door dit resultaat behoudt GDA de aansluiting met de brede middenmoot van de 1e klasse B. Deze middenmoot bestaat uit zeven clubs die een onderling verschil van drie punten hebben. Papendrecht staat laatste in deze poule.

 

Laatste foto's

Wie is er online

We hebben 34 gast(en) online.

Totaal 2020387 bezoekers

Wolk


Powered by Easytagcloud v2.1