Laatst toegevoegde foto-series

HomeVoetbalHVV - Boshuizen 22-1-2012

MVDL 20120122_5378

Verzwakt Boshuizen wint van HVV

Op sportpark Diepput werd de wedstrijd tussen de nummer 1 (Boshuizen)en de een na laatste van de competitie (HVV)  gespeeld. Boshuizen kon niet beschikken over 6 basisspelers. Toch won het uiteindelijk ver in blessuretijd met 2-3.

Met het gemis van zes basisspelers kon het op papier een mooie, gelijkwaardige wedstrijd worden.  De club uit Leiden had te maken met vier schorsingen en 2 geblesseerden en moest daarom “verzwakt” aantreden tegen HVV. Toch claimt Boshuizen over een brede selectie te beschikken. En dat leek er inderdaad op. Al in de vijfde minuut scoorde Boshuizen haar eerste doelpunt.  In de 18e minuut werd het 0-2 en gaf niemand nog iets voor de kansen van HVV. De club uit Den Haag bleek echter taaier dan verwacht en bood veel tegenstand. Technisch was de club uit Leiden veel beter. HVV moest het vooral hebben van werkvoetbal.

In de tweede helft bleef HVV knokken om de aansluiting te vinden. In de 83e minuut maakte zij 1-2. Daarna werd alles op alles gezet om de gelijkmaker te maken. De scheidsrechter liet zeker tien minuten in blessuretijd doorspelen. Daarin werd het 1-3 voor Boshuizen en leek HVV geknakt. Toch wisten zij vlak voor tijd nog 2-3 te maken. Complimenten voor de vechtlust van HVV. Toch lijkt deze poule iets te zwaar voor het vorig seizoen gepromoveerde HVV en moeten zij oppassen niet direct te degraderen.


 

Laatste foto's

Wie is er online

We hebben 22 gast(en) online.

Totaal 1937079 bezoekers

Wolk


Powered by Easytagcloud v2.1