Laatst toegevoegde foto-series

HomeVoetbalNieuw Lekkerland - Scheveningen 14-4-2012

MVDL 20120414_2984

Scheveningen doet goede zaken.

Scheveningen moest op sportpark Excelsior aantreden tegen Nieuw Lekkerland, de nummer twaalf van de hoofdklasse B. De eindstand van 0-1 werd bereikt door een doelpunt van Samir El Moussaoui.Doordat concurrent Kozakken Boys bij Hoek een 1-0 nederlaag moest slikken, staan de Scheveningers nu vier punten los van Kozakken Boys. Het elftal van trainer John Blok leek vanmiddag niet echt geïnspireerd. Het speltempo lag laag. Toch werden er een aantal mooie kansen gecreëerd door de Scheveningse ploeg. Verder dan een bal op de lat kwamen de Scheveningers nog niet, maar ook Nieuw Lekkerland was soms gevaarlijk. Een schot spatte uiteen op de buitenkant paal bij doelman Beeldsnijder. Het had aan het einde van de eerste helft makkelijk 0-3 kunnen staan, getuige de verschillende kansen die de gasten kregen.

Toch wist Scheveningen slechts een maal tot scoren te komen. Een schitterende treffer gemaakt door Samir El Moussaoui, zijn vijfde al van dit seizoen. Het doelpunt werd uitgebreid gevierd met het meegereisde Scheveningse publiek. De Scheveningers leken strijdlustig en werd er jacht gemaakt op het tweede doelpunt. Er speelde zich weer een aantal gevaarlijke momenten af voor het doel van Nieuw Lekkerland, waarbij de doelverdediger van de thuisclub een aantal mooie reddingen in huis had en daardoor werd Scheveningen een tweede doelpunt onthouden. Halverwege de tweede helft viel Scheveningen terug. De fut was er een beetje uit. Nieuw Lekkerland rook haar kans en ging op jacht naar de gelijkmaker. Ondanks herhaald aandringen werd het echter niet echt gevaarlijk voor het doel van doelman Samir Beeldsnijder en zo eindigde het duel met 0-1 op het scorebord.

Scheveningen deed goede zaken zaterdagmiddag, omdat Kozakken Boys met 1-0 verloor bij Hoek. Scheveningen staat nu stevig bovenaan met vier punten voorsprong op Kozakken Boys.

 

Laatste foto's

Wie is er online

We hebben 19 gast(en) online.

Totaal 1937077 bezoekers

Wolk


Powered by Easytagcloud v2.1