Laatst toegevoegde foto-series

HomeVoetbalRKAVV - Alphense Boys 26-2-2012

MVDL 20120226_9605

RKAVV moeizaam langs Alphense Boys

Op sportpark de Kastelenring werd vanmiddag de wedstrijd tussen RKAVV en Alphense Boys gespeeld, respectievelijk de nummers 6 en 3 in de hoofdklasse A. In een weinig attractief schouwspel won RKAVV met 2-0

De eerste helft kenmerkte zich vooral door de hoeveelheid gele kaarten die er werd uitgedeeld door scheidsrechter Miggels. RKAVV kreeg er vijf! Mede doordat de scheidsrechter het spel “dood floot” was er voor de toeschouwers weinig te genieten. Pas in de extra tijd van de eerste helft maakt Kim Theil de 1-0. Volgens trouwe RKAVV supporters onverdiend.

In de tweede helft ging de ploeg van trainer Bas Steffens iets agressiever van start. Maar ook dit bloedde al snel weer dood. Alphense Boys probeerde het wel, maar kreeg ook onvoldoende voet aan de grond. In de 83ste minuut was het Robin Diets die met een mooi doelpunt de overwinning voor RKAVV veilig stelde.

Het moet frustrerend geweest zijn voor de gasten want uit de laatste vijf wedstrijden haalden Alphen maar een overwinning binnen. Zij moesten vandaag wel winnen om nog enigzins in de race te blijven voor de titel. Met het spel wat zij vandaag hebben laten zien is die kans verkeken. RKAVV deed goede zaken en houdt kans op de tweede periodetitel. Toch is er werk aan de winkel voor trainer Steffens want in het veld is het overwicht ver te zoeken.

 

Laatste foto's

Wie is er online

We hebben 30 gast(en) online.

Totaal 1856199 bezoekers

Wolk


Powered by Easytagcloud v2.1