Laatst toegevoegde foto-series

HomeVoetbalRKAVV - Zouaven 18-3-2012

 MVDL 20120318_0138

RKAVV en Zouaven in evenwicht

Op sportpark “de kastelenring” werd in de Hoofdklasse A de wedstrijd tussen RKAVV en Zouaven gespeeld. RKAVV en Zouaven staan respectievelijk op de vijde en zevende plaats. Op papier ontlopen ze elkaar dus niet veel. Dat bleek ook in deze wedstrijd. Het werd 1-1. Deze stand werd al voor de rust bereikt.

Na de op inzet gewonnen partij tegen Feyenoord ontving RKAVV de West Friese club Zouaven. Als RKAVV vandaag zou winnen dan zouden zij zich al veilig stellen als debutant in de Hoofdklasse A. Er was de club van Bas Steffens dus veel aan gelegen om te winnen vandaag. Toch kwam dat niet helemaal uit de verf. Zouaven was niet van plan zich gemakkelijk gewonnen te geven en bood veel tegenstand. Toch was het in de 24e minuut Kim Theil die de 1-0 aantekende . Een kleine 10 minuten later was het Zouaven dat vanuit een vrije trap en een verkeerd geplaatste muur de keeper verraste, 1-1. Met deze stand werd de rust in gegaan.

In de tweede helft golfde het spel op en neer, al moet gezegd worden dat Zouaven de meeste en beste kansen kreeg. Toch wist geen van beide partijen nog tot scoren te komen. Door dit resultaat is RKAVV naar de zesde plaats gezakt. 

 

Laatste foto's

Wie is er online

We hebben 40 gast(en) online.

Totaal 1938035 bezoekers

Wolk


Powered by Easytagcloud v2.1