Laatst toegevoegde foto-series

HomeVoetbalScheveningen - Kloetinge 28-1-2012

MVDL 28012012_5498

Scheveningen geeft winst uit handen

Op sportpark Houtrust werd de wedstrijd tussen Schevenigen en het Zeeuwse Kloetinge gespeeld. Op papier had koploper Scheveningen de beste kansen tegen de nummer 11 uit de competitie. Na een ruststand van 2-0 leek Scheveningen in de tweede helft de weg kwijt en kreeg Kloetinge het harde werken beloond met een gelijkspel 2-2.

Bij aanvang van de wedstrijd ging Kloetinge zeer aanvallend van start. Ze speelden alsof ze niets te verliezen hadden en enkel konden winnen. Scheveningen had het hier duidelijk moeilijk mee. Ze lieten zich terugdringen op de eigen helft. Na een kwartier kwam er meer organisatie in het spel van Scheveningen en dit werd in de 20ste minuut beloond met een treffer van Nick Brouwer. Drie minuten later was het alweer raak met een doelpunt van Michael Ros. En zo leek Scheveningen op weg naar een zekere winst. Met 2-0 werd de rust in gegaan.

Na de rust leek er een ander Scheveningen op het veld te staan. De club speelt ongeinspireerd en slordig. Maar zeker ook het harde werken van Kloetinge draagt er aan bij dat het in de 55ste minuut 2-1 wordt door Mark Schuit. In plaats van orde op zaken te stellen is het Kloetinge dat het spel dicteert. Dit wordt in de 85 ste minuut beloond met de gelijkmaker. Vanuit een vrije trap zet Rogier Veenstra de 2-2 op het scorebord. Scheveningen mag van geluk spreken want in de laatste minuten van de wedstrijd trok Kloetinge bijna de volle drie punten naar zich toe. Gelukkig voor Scheveningen bleef het bij 2-2. Maar is er zeker werk aan de winkel voor trainer John Blok.

 

Laatste foto's

Wie is er online

We hebben 23 gast(en) online.

Totaal 2020366 bezoekers

Wolk


Powered by Easytagcloud v2.1