Laatst toegevoegde foto-series

HomeVoetbalScheveningen - LRC 17-2-2012

MVDL 20120317_1061

 

Moeizame winst Scheveningen

Op sportpark Hourust werd in de Hoofdklasse B de wedstrijd gespeeld tussen SVV Scheveningen en LRC Leerdam. Al in de 33ste minuut stond Scheveningen met 2-0 voor, maar kreeg het toch nog moeilijk tegen LRC. Uiteindelijk werd gewonnen met 2-1. Door deze winst en het verlies van Kozakken Boys staat Scheveningen op de eerste plaats met nog een wedstrijd meer te spelen.

Het leek erop alsof LRC naar Den Haag was gekomen om niet te verliezen. Toch kreeg het al vroeg in de wedstrijd de 1-0 tegen. In de zesde minut werd een scherp gegeven voorzet vlak voor de tweede paal ingetikt door Marvin Nieuwlaat. In de 33ste minuut was het weer raak. Een halve voorzet kwam tegen de paal en gleed de goede kant van de paal, het doel in. 2-0. Joel Tillema was de doelpuntenmaker van deze “lucky goal”.

Het was zeker niet zo dat LRC niets deed. Ze speelden fel en waren op zoek naar een doelpunt. In de tweede helft leek dat meer en meer te gaan lukken. Bij Scheveningen liep de opbouw via het middenveld niet goed, waardoor LRC kon profiteren. Toch stond de defensie bij Scheveningen als een huis en het was mede daardoor dat LRC pas in de 83ste minuut de 2-1 kon maken. Daarna volgden nog enige angstige minuten voor Scheveningen omdat LRC voluit ging. Uiteindelijk bleef het 2-1 voor de club van trainer John Blok en staan Scheveningen bovenaan in de Hoofdklasse B, mede door het verlies van Kozakken Boys. Daarnaast moet Scheveningen nog een wedstrijd inhalen, waardoor de voorsprong op Kozakken Bos virtueel 4 punten bedraagt.

 

Laatste foto's

Wie is er online

We hebben 20 gast(en) online.

Totaal 1937077 bezoekers

Wolk


Powered by Easytagcloud v2.1