Welke boeken heb ik geschreven

Als auteur heb ik diverse boeken geschreven. Vooral over onderwerpen die me interesseren en waar mijn hart ligt. Het schrijven van boeken helpt me om mijn kennis te delen. 

Straatfotografie_1044_x_450

Het laatste boek dat ik heb geschreven heeft als onderwerp Straatfotografie. Het komt op 27 oktober 2020 uit bij van Duuren media. Ik heb dit boek wederom geschreven met collega-fotograaf en vriend Huub Keulers. Het boek is geschreven in corona tijd, waardoor we geen enkele keer fysiek contact hebben gehad.

FoF_Sportfotografie_TW_visual

Mijn verzoek aan Huub Keulers, een Limburgse fotograaf, om samen een boek te schrijven over onze grote passie sportfotografie, werd met een volmondig 'ja' beantwoord. In precies een jaar hebben we deze 'bijbel' geschreven, waarin we naast alle technische aspecten en nabewerking ook van 50 sporten de ins en outs belichten. Het boek is in september 2018 verschenen en nog steeds verkrijgbaar bij de grotere boekhandels en bol.com.

titelpagina_Sportfotografieboek_4.0

Mijn allereerste boek had de pretentieuze titel 'Het boek over sportfotografie' ;-). In 184 pagina's neem ik de lezer door de geschiedenis van de sportfotografie en geef tips om betere sportfoto's te maken. Het boek is verschenen als e-book en niet meer verkrijgbaar.